Skip to Main Content
Minua kiinnostavat

Imukykyinen vaahtosidos

Mepilex

Mukautuva vaahtosidos monenlaisiin kroonisiin ja akuutteihin haavoihin  

Imukykyiseen Mepilex®-vaahtosidokseen luotetaan ympäri maailmaa monenlaisten kroonisten ja akuuttien haavojen hoidossa. Tuote mahdollistaa haavaeritteen tehokkaan hallinnan hyvän mukautuvuutensa ja suuren imukykynsä ansiosta.

Jokaisessa Mepilex-sidoksessa on alkuperäinen, silikonilla päällystetty Safetac®-kontaktipinta – joten sen voi irrottaa helposti ihoa vaurioittamatta . Näin potilaalle aiheutuu vähemmän kipua . Safetac myös tiivistää haavan reunat, mikä suojaa ihoa vuodoilta ja maseraatiolta   

Mepilex-vaahtosidoksesta on saatavana monia eri kokoja ja muotoja. Sidoksen voi myös helposti leikata haluamaansa muotoon, mistä on hyötyä hankalilla alueilla sijaitsevien haavojen hoidossa.

  • Pehmeä ja mukautuva sidos on helppo- ja monikäyttöinen.   
  • Vähemmän kipua sidoksen vaihdon yhteydessä.  
  • Tiivistää haavan reunat maseraation ehkäisemiseksi.    
  • Auttaa haavaeritteen tehokkaassa hallinnassa.  

Lisätietoa tuotteesta

Mepilex-sidoksen käyttötilanteet

Mepilex on suunniteltu vähän ja kohtalaisesti erittävien haavojen hoitoon.  Mepilex-sidoksen voi leikata haavaan sopivaksi. Se soveltuu ihanteellisesti hankalille alueille. Mepilex-sidosta voi käyttää yhdessä Tubifast -kiinnityksen kanssa.

Mepilex-sidoksen käyttäminen

Puhdista haava aina ennen sidoksen asettamista. Sidoksen tulee ulottua vähintään 2 cm haavapohjan reunojen yli. Käytä kiinnitykseen tarvittaessa Tubifast-putkisidosta.

Lataukset

Tuotetiedot

Tuotenumero Koko (cm) Kpl/rasia Kpl/kuljetuslaatikko
 294015  5x5 5 40
 294100 10x10  70 
 294200 10x20  45 
294300 15x15 5 25
294400 20x20 5 20
294500 20x50 2 12

Tietopankki

Lisää tietoa

'Viitteet'

Jaa sosiaalisessa mediassa

Ota yhteyttä
Valitse markkina-alue 

Valitse markkina-alue 

Mölnlycke Sulje

Terveydenhuollon ammattilainen

Tällä sivulla olevat tiedot on tarkoitettu ainoastaan terveydenhuollon ammattilaisille. Merkitsemällä rastin ruutuun vahvistatte, että olette terveydenhuollon ammattilainen.