Skip to Main Content
Minua kiinnostavat

Ratkaisut

Mölnlycken asiakasräätälöidyt pakkaukset

Tehosta leikkaussalitoimintaa asiakasräätälöityjen pakkauksien avulla. Steriilit pakkauksemme voi räätälöidä sisältämään kaikki kertakäyttöiset tuotteet, joita tietynlaisissa toimenpiteissä tarvitaan. 

Mölnlycken asiakasräätälöity pakkaus lonkkaleikkaukseen
Mölnlycken asiakasräätälöidyt pakkaukset tehostavat toimintaa leikkaussalissa

Laatua, tehokkuutta ja turvallisuutta

Mieti, kuinka paljon aikaa ja rahaa voisi säästyä, jos kaikki instrumentit ja tuotteet – leikkauslakanat ja -takit mukaan lukien – olisi pakattu yhteen kätevään ja käyttövalmiiseen pakkaukseen leikkaussalin nopeaa valmistelua varten. Arvostamme yhteistyötä, minkä vuoksi meillä työskentelee laparoskopian ja ortopedian asiantuntijoita. Heidän tehtävänään on kartoittaa tarpeesi ja auttaa pakkausten sisällön valinnassa.

Kattava ratkaisu tehokkaampaan toimintaan

Asiantuntijamme tekevät kanssasi tiivistä yhteistyötä ja auttavat valitsemaan parhaat ratkaisut toivomiisi toimenpiteisiin.
Mitä tuloksena syntyy? Aidosti räätälöity ratkaisu, joka sisältää kaiken, mitä kuhunkin toimenpiteeseen tarvitaan yhdessä kätevässä ja kustannustehokkaassa pakkauksessa.

40 %

lyhyempi valmisteluaika mahdollistaa useampien toimenpiteiden suorittamisen

 

 

Yksi pakkaus

  • lyhentää valmisteluaikaa jopa 40 %  
  • takaa luotettavuuden joka kerta
  • mahdollistaa toimenpiteiden määrän lisäämisen
  • auttaa vähentämään jätettä.

Mölnlycken asiakasräätälöidyt pakkaukset säästävät aikaa yksittäispakkauksiin verrattuna

Mölnlycken asiakasräätälöidyt pakkaukset kootaan siten, että ne sisältävät kaikki tiettyyn toimenpiteeseen tarvittavat kertakäyttöiset tuotteet. Koska Mölnlycken® asiakasräätälöidyt pakkaukset korvaavat suuren määrän yksittäispakattuja tuotteita, niiden avulla voi säästää merkittävästi aikaa ja rahaa niin pienissä kuin suurissakin toimenpiteissä. Toimenpiteiden valmisteluun voi kulua jopa puolet vähemmän aikaa kuin perinteisiä ratkaisuja käytettäessä  . 

'Viitteet'

Jaa sosiaalisessa mediassa

Ota yhteyttä
Valitse markkina-alue 

Valitse markkina-alue 

Mölnlycke Sulje

Terveydenhuollon ammattilainen

Tällä sivulla olevat tiedot on tarkoitettu ainoastaan terveydenhuollon ammattilaisille. Merkitsemällä rastin ruutuun vahvistatte, että olette terveydenhuollon ammattilainen.