Skip to Main Content
Minua kiinnostavat

Mölnlycken leikkausinstrumentit laparoskopiaan

Tutustu laajaan valikoimaamme laadukkaita leikkausinstrumentteja, joita on saatavana yksittäispakattuina ja osana asiakasräätälöityjä pakkauksia.

Leikkaustiimit tavoittelevat aina tehokkuutta ja hyviä hoitotuloksia. Räätälöidyt ratkaisumme laparoskopiaan voivat olla siinä avuksi. Tarjoamme jokaiseen toimenpiteeseen laadukkaita tuotteita kätevissä ja kustannustehokkaissa pakkauksissa, jotka säästävät aikaa ja rahaa.

Mölnlycke tarjoaa laajan valikoiman laadukkaita laparoskooppisia instrumentteja ja troakaareja. Tutustu valikoimaamme katsomalla video.

Katso videolta, miten Mölnlycken instrumentteja käytetään laparoskooppisessa kolekystektomiassa.

Mölnlycken sakset arvioitiin parhaiksi kaikilla kriteereillä

Tutkimus: kirurgit suosivat Mölnlycken instrumentteja

Satunnaistettuun tutkimukseen osallistui 21 kirurgia Saksasta, Ruotsista ja Isosta-Britanniasta. Tutkimuksessa Mölnlycken uusia laparoskooppisia instrumentteja verrattiin instrumentteihin kolmelta markkinoiden johtavalta valmistajalta . Kirurgien silmät sidottiin, jotta näiden arvio olisi objektiivinen ja perustuisi ainoastaan tuntumaan.

Tulos: kirurgit suosivat selvästi Mölnlycken uusia instrumentteja.

Tietopankki

'References'

Jaa sosiaalisessa mediassa

Ota yhteyttä
Valitse markkina-alue 

Valitse markkina-alue 

Mölnlycke Sulje

Terveydenhuollon ammattilainen

Tällä sivulla olevat tiedot on tarkoitettu ainoastaan terveydenhuollon ammattilaisille. Merkitsemällä rastin ruutuun vahvistatte, että olette terveydenhuollon ammattilainen.