Skip to Main Content
Minua kiinnostavat

Laatumme suojaa sinua

Biogel®-leikkauskäsineet pienentävät patogeeneille altistumisen riskiä. Valikoimaan kuuluu sekä lateksisia että synteettisiä käsineitä.

Biogel-käsineet tarjoavat luotettavaa suojaa. Vähäiset rikkoutumiset pienentävät altistumisen riskiä . Tiesitkö, että jokainen Biogel-käsine testataan reikien varalta täyttämällä se ilmalla ennen kuin se lähtee tehtaaltamme  ?

Biogel Indicator System paljastaa käsineiden reiät luokkansa parhaan, nopean ja selkeän reiänpaljastuksen ansiosta     . Tämän ansiosta patogeeneille altistumisen riski pienenee sekä hoitohenkilöstön että potilaiden keskuudessa. Tehokas suoja voi parantaa myös kustannustehokkuutta.

Biogel-käsineet ovat käytössä mukavat. Miellyttävät käsineet on helppo pukea, ja ne tuntuvat kuin toiselta iholta. Käsineiden istuvuus ja sormituntuma mahdollistavat erinomaisen herkkyyden ja vähentävät käsien väsymistä   – joten voit aina yltää parhaimpaasi.

Kaikki käsineemme ovat puuteroimattomia.

Tiedätkö miten leikkauskäsineitä valmistetaan

Tutustu videoon Biogel-tehtaaltamme, ja näet miten Biogel-käsineitä valmistetaan ja testataan tuotantoprosessin aikana.

Lateksiset leikkauskäsineet

Lateksiset Biogel-leikkauskäsineet

Biogel-leikkauskäsineet olivat maailman ensimmäiset polymeeripinnoitetut puuteroimattomat leikkauskäsineet. Ne ovat tulleet tunnetuiksi innovatiivisuudestaan ja laadustaan. Tutkimme ja kehitämme Biogel-valikoimaa jatkuvasti, koska haluamme auttaa sinua yltämään parhaimpaasi. Tavoittelemme parhaita tuloksia kliinisten ja terveystaloudellisten näyttöjen pohjalta.

Synteettinen Biogel-käsine

Synteettiset Biogel-leikkauskäsineet

Synteettiset Biogel®-leikkauskäsineet on suunniteltu tarjoamaan täydellistä varmuutta kaikissa tilanteissa.  Niiden istuvuus, sormituntuma ja käyttömukavuus ovat vastaavat kuin lateksikäsineissä.

Asiantuntijoiden videot

Tietopankki

Lisää tietoa

'Viitteet'

Ota yhteyttä
Valitse markkina-alue 

Valitse markkina-alue 

Mölnlycke Sulje

Terveydenhuollon ammattilainen

Tällä sivulla olevat tiedot on tarkoitettu ainoastaan terveydenhuollon ammattilaisille. Merkitsemällä rastin ruutuun vahvistatte, että olette terveydenhuollon ammattilainen.