Skip to Main Content
Minua kiinnostavat

Edelläkävijä vuodesta 1849

Terveydenhuollon ammattilaiset ja potilaat ovat olleet toimintamme keskipisteessä aina yrityksemme alkuajoista lähtien, kun aloimme toimittaa sideharsoa ruotsalaisiin sairaaloihin.

Mölnlycke on suunnitellut ja toimittanut terveydenhuollon ratkaisuja vuodesta 1849
Mölnlycke on suunnitellut ja toimittanut terveydenhuollon ratkaisuja vuodesta 1849

Kautta historiamme meitä on ajanut eteenpäin halu löytää parempia ratkaisuja helpottamaan terveydenhuollon ammattilaisten työtä ja parantamaan potilashoitoa.

Olimme ensimmäinen yritys, joka aloitti haavasidosten massatuotannon ja tarjosi kertakäyttöisiä leikkausliinoja, putkisidoksia ja puuterittomia leikkauskäsineitä leikkaussalitoimintaa tehostamaan.

Meidän keksintöämme on myös Safetac® – vallankumouksellinen pehmeä ja silikonipohjainen teknologia, jota käytetään esimerkiksi Mepitel®- ja Mepilex®-haavasidoksissa ja joka vähentää potilaille aiheutuvaa kipua.   .

Innovaatiotyömme jatkuu edelleen – niin yrityksemme sisällä, kumppanuusyhteistöiden merkeissä kuin yritysostojenkin kautta. Nykyään olemme kehityksen kärjessä painehaavojen ennaltaehkäisyssä haavasidosten ja potilaiden kääntämiseen ja asennonvaihtoon tarkoitettujen välineiden ansiosta.

Tiesitkö?

  • Valmistamme noin 400 paria Biogel®-käsineitä joka minuutti.
  • Erilaisia räätälöityjä Mölnlycke-toimenpidepakkauksia on yli 16 000.
  • Mölnlycken tehtailla käsitellään joka päivä yli 800 000 toimenpidepakkausten komponenttia.
  • Uusi Mölnlycke-leikkausliina otetaan käyttöön joka kolmas sekunti jossain päin maailmaa.

'Viitteet'

Ota yhteyttä
Valitse markkina-alue 

Valitse markkina-alue