Skip to Main Content
Minua kiinnostavat

Terveydenhuollon ratkaisuja maailman johtavalta yritykseltä

Suunnittelemme ja toimitamme terveydenhuollon ratkaisuja, jotka parantavat toimintaa aina sairaaloista koteihin asti.

Tutkijat laboratoriossa
Lääkinnälliset ratkaisut kliinisten ja taloudellisten tulosten parantamiseksi

Terveydenhuoltojärjestelmillä ja hoitoalan ammattilaisilla on edessään valtava haaste: hoidon laatua ja arvoa pitää parantaa jatkuvasti ja potilaita hoitaa samalla entistä suurempi määrä. Siihen tarvitaan innovatiivisia ja luotettavia ratkaisuja. Me tarjoamme niitä. Tavoitteenamme on aina ollut parantaa terveydenhuollon toimintaa. Siksi etsimme jatkuvasti uusia tapoja kehittyä. Keskitymme tarjoamaan tehokkaampia ratkaisuja ja parempaa vastinetta rahalle.

Tuloksia parantavia ratkaisuja

Tärkein tavoitteemme on parantaa terveydenhuollon toimintaa ympäri maailmaa. Haluamme, että terveydenhuollon ammattilaisilla on ulottuvillaan kaikki, mitä he tarvitsevat potilashoidon ja taloudellisten tulosten parantamiseen.

Tarpeet kuitenkin vaihtelevat eri alojen ammattilaisten välillä. Työmme alkaa siitä, että kuuntelemme ja ymmärrämme heitä. Sitten luomme ratkaisuja, jotka sopivat heille ja heidän potilailleen sekä perustuvat näyttöön.

Edistämme toimivuutta muillakin tavoin, esimerkiksi jakamalla asiantuntemusta erikoisaloistamme. Osallistumme myös terveydenhuollon käytäntöjen ja protokollien laatimiseen, jotta voimme kehittää hoitoa ympäri maailmaa.

Sitoumuksemme terveydenhuollon ammattilaisia kohtaan on vahva. Jokapäiväinen toimintamme on osoitus siitä.

Globaali yritys, jolla on ruotsalainen perintö

Ratkaisujamme käytetään lähes 100 maassa – ja meillä on toimintaa yli 40:ssä niistä.

Vaikka olemme maailmanlaajuinen yritys, pääkonttorimme sijaitsee edelleen Göteborgissa, vain kivenheiton päässä Mölnlycken pikkukaupungista. Yrityksemme perustettiin siellä vuonna 1849 ja nimettiin kaupungin mukaan.

Haluamme aina oppia käyttäjien kokemuksista. Kerro, miten käytät ratkaisujamme tai raportoi haittatapahtumasta.

Jokaisella päivällä on merkitystä

Haavojen hoitoon ja ennaltaehkäisyyn sekä leikkaussaliin suunnitellut tuotteemme ovat terveydenhuollon ammattilaisten innoittamia. Innovaatiotyötämme ajaa eteenpäin se, miten sinnikkäästi he etsivät koko ajan uusia ja parempia tapoja hoitaa potilaita. He voivat vaikuttaa potilaidensa elämään – ja osoittavat sen jokapäiväisessä toiminnassaan.

Katso, mitä tarkoitamme.

Jaa sosiaalisessa mediassa

Ota yhteyttä
Valitse markkina-alue 

Valitse markkina-alue