Skip to Main Content
Minua kiinnostavat

Suhtaudumme työhömme intohimoisesti, koska sillä on merkitystä

Me Mölnlyckellä uskomme, että voimme vaikuttaa – ratkaisujemme, toimintamme ja tavoitteidemme avulla. Haluamme antaa asiakkaillemme mahdollisuuden parantaa miljoonien ihmisten elämää. Pyrimme kehittymään jatkuvasti. Tule mukaan etsimään uusia tapoja parantaa tuloksia, joista asiakkaamme ja potilaat hyötyvät.

Mölnlycken filosofia

Välitämme asiakkaistamme

Henkilökuntamme tuntee ylpeyttä työstään meillä. Se johtuu vahvasta halustamme toimia oikein. Olemme sitoutuneet auttamaan terveydenhuollon ammattilaisia ja potilaita pitkällä aikavälillä. Annamme tunnustusta niille, jotka tekevät kaikkensa asiakkaidemme eteen, riippumatta siitä, keitä he ovat tai mistä he tulevat.

Toimimme päättäväisesti

Vaikka toimintamme on maailmanlaajuista, yrityksemme on silti riittävän pieni tarjoamaan hyviä vaikutusmahdollisuuksia. Johtajamme ovat tavoitettavissa ja he luottavat siihen, että teemme oikeita päätöksiä. Menestyminen meillä edellyttää hyviä yhteistyötaitoja, mutta myös oma-aloitteisuutta ja nopeaa reagointikykyä. Arvostamme luovaa ajattelua ja yrittäjähenkeä. Työntekijämme ymmärtävät, miten heidän työnsä liittyy ratkaisuihimme ja vaikuttaa sitä kautta asiakkaisiimme.

Ota yhteyttä
Valitse markkina-alue 

Valitse markkina-alue